Friday, November 27, 2009

Twilight New Moon Taylor Lautner

Pusha

Twilight New Moon Taylor Lautner

Den nya Twilight filmen slog igenom stort världen över och slog Batman The Dark Knight genom att dra in 72,7 miljoner dollar på öppningsdagen.
En bidragande orsak är Taylor Lautner, mer känd som indianen Jacob Taylor.

Vad många inte vet om Taylor Lautner är att han var tvungen att lägga på sig minst 10 kg muskler till den nya filmen New Moon. Om han inte gjorde det så skulle han bli utbytt. Resultatet - ja det såg vi ju på bioduken, men frågan är hur han bar sig åt.

Hemligheten bakom Jacob Taylors magrutor

Taylor Lautners kropp är ingen produkt av 9 månaders stenhård träning som det vanligtvis brukar vara inför liknande filmer. Anledningen till att denna 17 åring kunde få en sådan kropp har mycket med hans kamsportsbakgrund att göra. Kampsporten har fått honom att utveckla en muskeldensitet och mognad som vanligtvis inte fås förrän vid 25 års ålder.
En annan bidragande faktor var hans ålder, det många fitness magasin och tidskrifter inte talar om är att man lägger på sig mest muskler när man börjar träna för första gången. Så de 10 kg muskelmassa som han lade på sig var egentligen det han var ”genetiskt byggd” för. Om man tittar på hans kropp i allmänhet så är han inte biffig, utan deffad. För honom var det bara att äta och träna som gällde för att få sin drömkropp. Detsamma gäller DIG, se föregående artikel om hur du äter dig till din drömkropp.

Taylors träningsprogram

· Taylors träning börjar med lite kondition i form av en promenad eller löpning.

· För att utveckla sin flexibilitet utförde han en rad stretchövningar.

Dessutom är det en hälsosam uppvärmningsövning.

· Övningar som push-ups, pull - ups, dips, squats etc för att bli mer uthållig.

· Hög intesitets workouts såsom bänkpress, lat pull-ups, squats med hantlar. Extremt viktiga övningar för att för att skulptera och pumpa upp musklerna.

Detta, på ett ungefär, gjorde han 5 dagar i veckan. Men man måste komma ihåg att det inte finns något magiskt träningsprogram!!!
Utan man bygger upp ett eget träningsprogram som tränar alla muskler på ett effektivt sätt. Det svåraste med träning är att hitta motivationen att ta sig till gymmet. Så om man har ett tråkigt träningsprogram som egentligen är anpassat för någon annan så kan det inte vara särskilt roligt om det finns moment där som man inte tycker om. Om man däremot har ett eget personligt anpassat träningsprogram som tränar exakt samma muskler fast på ett sätt som passar just DIG så kommer det att underlätta en hel del.

1 comment:

Anonymous said...

Håller helt med dig när du tar upp hur viktigt det är med ett träningsprogram som är anpassat för personen som ska nyttja det. Jag tror detta är en anledning till många personer med dålig insikt i träningslära slutar att gå till gymmet. Motivationen tryter! För er som går till ett gym finns det personliga tränare som kan hjälpa till att byta ut övningar som ger samma sorts träning, samtidigt som du får en variation i träningen, vilket leder till ökad stimulans.